Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل ایران‌خودرو در پیامی ضمن تبریک فرا رسیدن سال نو به تلاش‌گران عرصه تولید، اعلام کرد: سال 99، سال توسعه محصولات جدید ایران خودرو و ارائه خدمات نوین به مشتریان است.

اخبار شرکتها؛ مدیرعامل گروه صنعتی ایران‌خودرو اظهار امیدواری کرد: در سال جدید بتوانیم در راستای تحقق مطالبات و برآوردن خواسته‌های مردم عزیزمان، گام‌های موثری به‌ویژه در زمینه طراحی و توسعه محصولات جدید و ارائه خدمات نوین با بهره‌مندی از دانش و توان فنی فرزندان این مرز و بوم برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایکوپرس_ فرشاد مقیمی در پیامی فرارسیدن بهار طبیعت و سال جدید شمسی را به تمامی صنعتگران سنگر جهاد که در لباس تولید، چرخ توسعه، تعالی و پیشرفت جامعه را به گردش در آوردند، تبریک گفت و اعلام کرد:‌ با اعتمادسازی و ایجاد همدلی در بخش‌های مختلف بین تامین‌کنندگان و تولیدکنندگان و همراهی کلیه ارکان سیاست‌گذاری در کشور و در سایه رهنمودهای مقام معظم رهبری و با تفکر جهادی، سال متفاوتی را برای گروه صنعتی ایران‌خودرو رقم خواهیم زد.

متن کامل پیام مدیر عامل گروه صنعتی ایران‌خودرو به این شرح است:
بسم‌الله الرحمن الرحیم
فرارسیدن فصل بهار که مقارن با موسم نو شدن است، برای ما که به لطف این تحول، سالی تازه را آغاز می‌کنیم، فرصت مغتنم بازخوانی ایام رفته و آرزومندی برای سال تازه است. امید آن‌ که به مدد لطف پرودگار عزیز حکیم، دعای «حول حالنا الی احسن الحال»، کارگر افتد و خداوند تقدیرمان را نیک گرداند.

در سالی که گذشت، ما توانستیم در سایه همدلی مجاهدانه و بهره‌مندی از ظرفیت و استعداد ارزشمند داخلی، تحقق بخش مهمی از برنامه‌هایی را که برای این سال طرح‌ریزی کرده بودیم را رقم زده و کارنامه درخوری را به پیشگاه ملت ارائه دهیم. مجموعه اقداماتی که اهتمام به آن می‌تواند پیشران موثری برای این صنعت در شرایط دشوار امروز کشور باشد.

درحالی سال کاری 98 را به انتها رساندیم که با مجاهدت در میدان عمل و ابتکار، در مسیر رونق و شکوفایی صنعت خودروی ایران اسلامی، گام‌های بلندی برداشته‌ایم. دستیابی به این موفقیت در شرایطی که دشمنان قسم‌خورده انقلاب اسلامی درصدد بودند تا با مانع‌تراشی و وضع تحریم در حوزه صنعت خودروی کشور، سبب رکود و زمینگیری آن شوند، باعث افتخار و مباهات کلیه ارکان این گروه صنعتی است.  

در سال 98 گروه صنعتی ایران‌خودرو، شعار ملی رونق در تولید را معنا بخشید و توانست با حمایت‌های صنعتگران، بیش از ۴۰۵ هزار دستگاه خودرو را روانه بازار کند. این موفقیت در شرایطی کسب شد که تامین‌کنندگان این خودروساز در خط مقدم مبارزه با تحریم‌های بین‌المللی و با تکیه بر توانمندی‌های خود، توانستند بخش زیادی از قطعاتی که پیش از این از منابع خارجی تامین می‌شد را خود طراحی و تولید کنند.

در سالی که گذشت، ایران‌خودرو با افتخار توانست از خروج بیش از 58 میلیون یورو ارز از کشور جلوگیری کند و در تولید 43 قطعه و 8 آیتم مواد اولیه خودکفا شود.

تمرکز بر افزایش ظرفیت تولید به میزان روزانه 2500 دستگاه، کاهش تعهدات معوق به میزان حدود ۹۰هزار دستگاه و جلب رضایت‌مندی مشتریان از ثمرات امضای دو میثاق نامه با قطعه‌سازان در نیمه دوم سال 98 بود.

همچنین عرضه 5 محصول راناپلاس، سورن پلاس، سمند بهینه، دناپلاس اتوماتیک و 207 پانوراما از برنامه توسعه محصول برای سال آینده این خودروساز است و چهار محصول صندوقدارK132، کراس اوور K125 و هاچ بک K121 و همچنین دنای برقی نیز از بهمن سال 99 تا بهمن 1401عرضه خواهند شد.

ایجاد توازن و برقراری عدالت در نظام پرداخت به زنجیره تامین، خود عاملی مهم در ایجاد انگیزه و همراهی سازندگان در مسیر سخت تولید در سال گذشته بود. ایران‌خودرو، با پا نهادن در میدان جهاد، انگیزه‌ای صدچندان در جامعه قطعه‌ساز کشور ایجاد و با بازمعماری در شبکه تامین و تعامل موثر و شفاف با آن و با رعایت انصاف و ایجاد تعادل در نظام پرداخت به قطعه‌سازان، سبب ایجاد یکنواختی در آهنگ تولید و جمع‌آوری خودروهای ناقص جامانده در کف کارخانه شد.

از دیگر اقدامات مهم ایران‌خودرو درسال 98 و ‌در راستای خروج از ماده 141 قانون تجارت، انجام ‌فرآیند تجدید ارزیابی دارایی‌ها به منظور بهبود ساختار مالی شرکت بود که این فرآیند در آبان‌ماه سال جاری و پس از تصویب در هیات مدیره، در سرفصل‌های سرمایه‌گذاری‌ها، زمین، ساختمان و ماشین‌آلات آغاز شد که در این  فرآیند قریب به 800 کارشناس رسمی دادگستری همکاری داشته‌اند و نتیجه آن، افزایش  نزدیک به ۲ هزار درصدی سرمایه شرکت بوده است.  

از دیگر سو، ‌شرکت ایران‌خودرو برای تامین نقدینگی تولید و سرمایه درگردش، واگذاری دارایی‌های غیر مولد و مازاد را در دستور کار قرار داد و تلاش‌های زیادی در این زمینه صورت گرفت که نتیجه آن تاکنون، واگذاری ۶۲ میلیارد تومان از اموال و دارایی‌های مازاد ایران‌خودرو و 2500 میلیارد تومان از سهام شرکت‌های تابعه بوده است.

همچنین بهره‌مندی از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه صنعت خودرو و ایجاد حرکت یکپارچه و منسجم جهت دستیابی به محصولات جدید از جمله خودروهای برقی، موضوعات مورد توجه ایران‌خودرو بوده است.

ایران‌خودرو نقشه راه توسعه خود در بخش‌های مختلف موتور، گیربکس، پلتفرم، صادرات را تدوین کرده و جهت اجرای هر چه بهتر آن، نیازمند معاضدت و یاری صنعتگران خدوم کشور است. یقیناً با اتحاد و وفاق ایجاد شده فی‌مابین سازندگان و ایران‌خودرو، محصولات جدیدی رونمایی شده در سال 98، به مرحله تولید انبوه خواهد رسید.

بی‌شک آنچه از توفیق و افتخار در ارتباط با اقدامات موثر صورت گرفته در ایران‌خودرو حاصل شده، تلاش و کوشش پیگیر تک‌تک اعضای این خانواده است که با همراهی وزارت صمت، قطعه‌سازان، ‌زنجیره تامین، شبکه فروش و خدمات پس از فروش و اصحاب رسانه توانسته‌اند، سند افتخاری در تاریخ صنعت کشور به ثبت برسانند و جای آن است که به رسم ادب دربرابر این تلاش صمیمانه و صادقانه و همراهی تمامی سهامداران شرکت، مراتب تشکر و قدردانی خالصانه خود را اعلام کنم.

هرچند در روزهای پایانی سال، شاهد تهدید سلامت کارکنان بواسطه ویروس منحوس کرونا بودیم، اما توانستیم با کنترل‌های شبانه‌روزی و پایش‌های مستمر و به کارگیری سازوکارهای متنوع در پیشگیری از ابتلای کارکنان، امکان ورود این ویروس را به ایران‌خودرو به حداقل برسانیم.

گروه صنعتی ایران‌خودرو ضمن پاسداشت از تلاشگران عرصه سلامت برای مبارزه با ویروس کرونا، در راستای ایفای مسوولیت‌های اجتماعی خود با ارائه خدماتی نظیر تجهیز آمبولانس و همچنین راه‌اندازی خط تولید ماسک بهداشتی توانست کادر درمان و شبکه سلامت کشور را در مبارزه با کرونا یاری کند.

صنعت خودروی کشور راه‌های نرفته زیادی دارد که امیدواریم بتوانیم با حمایت متخصصان جهادگر گروه صنعتی ایران‌خودرو و در ظل توجه به رهنمودهای داهیانه مقام معظم رهبری و با اتکا بر توان و ظرفیت داخلی و همچنین همت مضاعف زنجیره تامین ایران‌خودرو، ضمن تحرک بخشیدن به بخش‌های مختلف تولیدی صنعت خودروی کشور، گام‌های اساسی در مسیر اعتلای بزرگترین شرکت خودروسازی خاورمیانه برداریم.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: خودرو توسعه تولید مشتریان گروه صنعتی ایران خودرو محصولات جدید صنعت خودروی ارائه خدمات صنعت خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۲۵۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر وزیر کشاورزی درباره شکر؛ متقاضیان ثبت نام کنند

به گزارش خبرآنلاین ؛محمدعلی نیکبخت در پایان جلسه هیئت در پاسخ به سؤال مبنی بر کنترل قیمت بازار گوشت و مرغ گفت: «برای تنظیم بازار بسترسازی تولید را دنبال می‌کنیم تا بتوانیم از طریق یکنواختی تولید، نوسانات بازار را از نظر کمی و قیمتی به حداقل برسانیم. عید نوروز امسال همزمان با ماه مبارک رمضان فشار زیادی برای تامین کالا وجود داشت که با برنامه‌ریزی صورت گرفته و تامین کالای مورد نیاز نسبت به سنوات گذشته کمتر دچار نوسان قیمت کالا بودیم و تثبیت در بازار اتفاق افتاد.

ایلنا در خبری نوشت: وزیر کشاورزی با بیان اینکه برخی کارهای بر زمین مانده مانند تامین مواد اولیه و مشکل کمبود شکر را حل کردیم، گفت: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه مربوطه نیازشان به شکر را تامین کنند.

وی با اشاره به عملکرد بانک مرکزی در حوزه تخصیص ارز کالاهای اساسی در سال گذشته، گفت: سال ۱۴۰۲ بهترین سال برای تامین ارز کالاهای اساسی بود و ۱۳ میلیارد دلار ارز ترجیحی به نهاده‌های دامی و خوراکی‌های بخش کشاورزی تخصیص یافت.

نیکبخت با اشاره به اینکه تا امروز توسط کارخانه‌های تولید روغن و بازرگانان ۷۰ هزار تن دانه‌های روغنی از کشاورزان خریداری شده است، یادآورشد: در هیچ میوه فروشی کمبود کالا مشاهده نمی‌شود، کالاها تامین شده و گرانی برخی کالاها ناشی از کمبود کالا نیست.

وی بیان داشت: وقتی حداکثر سازی تولید اتفاق می‌افتد قطعا بر اساس قانون عرضه و تقاضا، قیمت به تعادل می‌رسد.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه تک به تک محصولات را رصد می‌کنیم، گفت: برنامه تولید و تنظیم را بررسی می‌کنیم و بر اساس پیش بینی‌های که صورت می‌گیرد اگر مازاد بر نیاز داشته باشیم ما بدون هیچ گونه محدودیتی صادرات محصولات کشاورزی را در دستور کار خود قرار می‌دهیم.

نیکبخت در مورد خرید تضمینی محصولات کشاورزی گفت: تمام تلاش ما این است که محصولات کشاورزی را به سمت صنعت، بازرگانی و تجارت گره بزنیم این موضوع در سال ۱۴۰۲ در دستور این وزارتخانه بود و امسال هم با جدیت دنبال می‌شود.

وی با اشاره به اینکه با توجه به تجربه‌ای که در سال ۱۴۰۲ به دست آوردیم در سنوات آینده با حداقل خطا این پروژه را اجرا می‌کنیم، اضافه کرد: صنایع غذایی هم به عنوان بخشی از زنجیره تولید که مسئولیت فرآوری خام محصولات کشاورزی را برعهده دارد مورد توجه ما است و باید در خدمت تولید کننده باشد.

وزیر جهاد کشاورزی بیان داشت: با هماهنگی که با صاحبان صنایع به صورت مرتب انجام می‌شود به دنبال آن هستیم که آن‌ها به سمتی بروند که محصولات مازاد کشاورزان را بخرند.

نیکبخت افزود: در مورد برخی از محصولات کشاورزی از جمله برنج، چای و دانه‌های روغنی سیاست ما بر این است که تا می‌توانیم دولت به عنوان خرید تضمینی ورود پیدا نکند تا بازرگانانی که کار واردات این محصولات را انجام می‌دهند و یا کارخانجاتی که محصولات در این حوزه تولید می‌کنند، محصولات کشاورزان را خریداری و فرآوری کنند.

۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901820

دیگر خبرها

  • راه اندازی نخستین مدرسه فریلنسری ایران
  • مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • موزه‌های آنلاین حوزه برندینگ طراحی شد
  • خبر وزیر کشاورزی درباره شکر؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی
  • افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی در آذربایجان غربی
  • رویکرد نوین ثبت احوال برای ارائه خدمات به والدین با سامانه تعاملی نام
  • سامانه تعاملی نام، رویکرد نوین ثبت احوال برای نام‌گذاری
  • کارگران عامل مهم توسعه اقتصادی کشور هستند