Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - معاون روابط کار وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی در نشست با مدیر عامل ایران خودرو دیزل، بر ضرورت استاندارد و سالم بودن محیط کار تاکید کرد و گفت: مطالعات جهانی نشان می دهد هزینه هایی که بابت پیشگیری در محیط کار انجام می گیرد با بهره وری 5 برابری در محیط کار، برگشت داده می شود.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، حاتم شاکرمی در این نشست که پس از بازدید و گفت و گو با مدیران و کارگران خطوط تولید برگزار شد، افزود: بر این اساس باید در راستای سالم سازی محیط کار مسیر خود را تغییر داده و اجازه ندهیم سرمایه های ملی اعم از کارگر، کارفرما و تولید به واسطه عدم توجه به استاندار های محیط کار دچار خسارت و آسیب شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: تحقق جهش تولید با افزایش تولید در گروه های صنعتی ایران خودرو و بهره مندی از ظرفیت های داخلی کشور امکان‌ پذیر می شود.
معاون روابط کار وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به رشد کمی و کیفی تولیدات گروه صنعتی ایران خودرو دیزل برغم مشکلات ارزی و شرایط تحریم افزود: وزارت کار به عنوان مجری قانون کار و تامین اجتماعی با استفاده از ظرفیت قانون و مقررات از جمله آیین نامه و دستورالعمل ها در جهت رفع مشکلات این واحد صنعتی تولیدی و دیگر واحدهای نظیر آن به تعهدات خود عمل می کنیم.
شاکرمی افزود: متاسفانه تفاوت قیمت کارخانه با بازار باعث می شود سود آن به جیب دلالان و سوداگران برود و انتقاد آن متوجه مدیران این گروه صنعتی شود. این موضوع اجحاف در حق مدیران و مسئولین این واحد است در حالی که باید رویکرد مصرف کنندگان در این قضیه تغییر کند.
شاکرمی اظهار داشت: با توجه به آمارهای دریافتی، این گروه صنعتی فاقد مشکلات نیروی کار مانند تعدیل، اخراج ، اختلاف های کارگری و مسایل نظیر آن است و با توجه به ارتقا تولید در گروه صنعتی ایران خودرو دیزل می توان گفت این گروه صنعتی در راستای جهش تولید گام های موثری و بزرگی برداشته است .
پروانه رضایی، مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران نیز در این نشست با تأکید بر توجه خاص به اشتغال کارگری اظهار داشت: اداره کار از هیچ تلاشی برای رفع مشکلات افراد مشمول قانون سخت و زیان‌آور دریغ نمی‌کند و در چهارچوب قانون همه موارد را بررسی و پیگیری می کند.
فرشاد مقیمی،مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو گفت: با وجود همه مشکلات، ایران خودرو دیزل 90درصد بازار خودرو کار را به خود اختصاص داده و ظرفیت‌های داخلی سازی آن رو به افزایش است.
وی افزود: تولیدات این واحد نسبت به سنوات قبل 3 برابر و نسبت به ابتدای تحریم ها 7 برابر افزایش داشته است.
محمد زالی، مدیرعامل و رییس هیات مدیره گروه صنعتی ایران خودرو دیزل نیز یادآور شد: این گروه صنعتی بدون اتکا به منابع بانکی توانسته رشد 3 تا 7 برابری در بخش های مختلف تولید ایجاد کند .
مسعود مرسلپور، فرماندار اسلامشهر نیز با تقدیر از حضور مسئولین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای کمک به حل مشکلات موجود گفت: کارگران منطقه اسلامشهر و چاردانگه، چشم امید دارند که در این نشست به همت مسئولین، مشکلات شان حل شود و ما نیز آمادگی هر گونه همکاری در این زمینه را داریم.
حاتم شاکرمی، معاون روابط کار به همراه مسعود مرسل پور فرماندار اسلامشهر ، پروانه رضایی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران و ناهید حیدری، مدیرکل مستمری های سازمان تامین اجتماعی و جمعی از مدیران وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی ضمن بازدید از خطوط تولید این گروه صنعتی با تعدادی از کارگران گفت و گو کردند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: گروه صنعتی ایران خودرو کار و رفاه اجتماعی ایران خودرو دیزل گروه صنعتی وزارت تعاون محیط کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۳۰۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی افزایش تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار

بذرپاش امارات وزیر راه و شهرسازی با اشاره به پیش‌بینی ۳۰ میلیارد دلاری تجارت بین ایران و امارات از آماده‌سازی ۲۲ سند همکاری بین ۲ کشور در نشست کمیسیون مشترک اقتصادی بین ایران و امارات برای امضا شدن خبر داد.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات در حاشیه نشست این کمیسیون که صبح امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت‌ماه در ابوظبی برگزار شد، در جمع خبرنگاران گفت: بعد از حدود ۱۰ سال نشست کمیسیون مشترک همکاری بین دو کشور برگزار شد و در ابتدای آن ۲ سند در جهت رسمیت بخشی به خود کمیسیون به امضا رسید.

وی با بیان این که در مجموع ۲۲ سند از گذشته و در پی نشست‌های مقدماتی آماده شده که بین دو کشور به امضا برسد، گفت: در این نشست در بخش‌های مختلف گردشگری، تسهیل تردد تجاری، نقش هر کشور در کریدور شمال - جنوب، توسعه فعالیت‌های بندری، افزایش تعداد پرواز‌ها بحث و گفتگو شد.

بذرپاش ادامه داد: توسعه فعالیت‌های بندری و سرمایه‌گذاری شرکت‌های اماراتی در بنادر ایران یکی دیگر از موضوعات مهم مطرح شده در این نشست بود. موضوع دیگر تسهیل فرآیند‌های بانکی بود که یکی از مهم‌ترین پیش‌نیاز‌های تجارت و خواسته تجار ایرانی از امارات است که تبادلات مالی بانکی تسهیل شود و قول‌های خوبی در این زمینه داده شد که امیدواریم بتوانیم در این زمینه پیشرفت‌های خوبی را شاهد باشیم.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه با اشاره به این که در سال گذشته تجارت بین دو کشور ۲۷ میلیارد دلار بود و بعد از چین، بزرگ‌ترین شریک تجاری ما کشور امارات است، گفت: امارات نقش به سزایی به عنوان مقصد صادراتی کالا‌های ما دارد و به همین دلیل فراهم‌سازی زیرساخت‌های توسعه تجارت، هم در بخش تعرفه و هم در بخش حمل و نقل بسیار مهم است.

وی افزود: یکی دیگر از زمینه‌های همکاری بین دو کشور موضوع گردشگری است و هر دو کشور زیرساخت‌های مطلوبی را برای توسعه گردشگری ایجاد کرده‌اند.

به گفته بذرپاش، فعالیت بین اتاق‌های بازرگانی دو کشور و نیز ایجاد صندوق ضمانت با مشارکت دو طرف از دیگر موضوعات مطرح شده بین دو کشور بود.

بذرپاش ادامه داد: مجموعاً با همه فشار‌هایی که کشور آمریکا ایجاد کرده که کشور‌های منطقه و به ویژه کشور امارات رابطه خود را با ایران کاهش دهد، مانعی برای توسعه همکاری‌ها وجود ندارد و امیدواریم بعد از این نشست کمیسیون مشترک، سال آینده سال متفاوتی در حجم فعالیت‌های دو کشور باشد.

رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات همچنین در خصوص توسعه بخش ترانزیت بین دو کشور، توضیح داد: موضوع ترانزیت دریایی و جاده‌ای و ریلی باید هم‌زمان رخ دهد و کلان پروژه ایران راه که در کشور این روز‌ها در دستور دولت است، در کنار تکمیل مسیر‌های شمال و جنوب در حوزه زیرساخت و تسهیل نرم‌افزار‌های ترانزیتی موجب شد در سال گذشته رشد قابل توجهی در زمینه ترانزیت داشته باشیم.

وی افزود: زمینه‌های توسعه همکاری بندری نیز موضوع دیگر مطرح شده در این نشست بود و توافقات اولیه خوبی در این زمینه صورت گرفت و از سوی طرف اماراتی برای سرمایه گذاری در بنادری مانند چابهار اعلام آمادگی شد.

بذرپاش با اشاره به به‌کارگیری همه ظرفیت‌ها برای راه‌اندازی مسیر چابهار زاهدان و توسعه بندر چابهار، گفت: با این مهم می‌توانیم ظرفیت ترانزیتی عظیمی را در شرق کشور ایجاد کنیم که یکی از استفاده‌کننده‌های آن برای انتقال کالا به شمال و بالعکس به جنوب کشور امارات خواهد بود.

رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات همچنین در خاتمه در خصوص پیش‌بینی میزان تجارت دو کشور در سال پیش رو، اظهار کرد: ۲۷ میلیارد دلار تجارت بین دو کشور عدد کمی نیست و امارات بعد از چین بزرگ‌ترین شریک تجاری ایران است، اما با فعالیت این کمیسیون و با عزمی که در ۲ کشور وجود دارد پیش بینی می‌شود که این عدد در سال آینده به ۳۰ میلیارد دلار برسد.

دیگر خبرها

  • افزایش تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار+ فیلم
  • ۵۱ باب خانه بهداشت کارگری در مناطق صنعتی اصفهان ساخته شد
  • ضرورت مبارزه ایران و افغانستان با داعش به عنوان تهدید مشترک
  • پیش‌بینی افزایش تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار
  • برای تحقق شعار سال همه تلاش خود را به کار بسته‌ایم
  • افزایش ارزش صادراتی گروه محصولات غیرخودرویی ایران‌خودرو
  • ادعای وزیر رئیسی درباره تحقق وعده مهم دولت سیزدهم! | فیلم
  • ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • باز شدن پای محصولات صنعتی قزوین به بازار‌های بین المللی