Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-03@05:28:08 GMT

مدیرعامل ایران خودرو: ۱۸ هزار خودرو معوق داریم

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۲۶۵۳۳

 به گزارش اکوفارس به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، فرشاد مقیمی مدیر عامل ایران خودرو گفت: پیوند استراتژیک در حوزه استاندارد با سازمان استاندارد جزء سیاست‌های گروه صنعتی ایران خودرو است و در همین چارچوب اهدافمان را دنبال می‌کنیم.

او درباره صنعت خودروی کشور گفت: در سال 99 با توجه به نام گذاری سال جهش تولید، از روز‌های ابتدایی سال برای تحقق این شعار برنامه ریزی کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقیمی ادامه داد: در سال 99 با مسائل و مشکلات کرونا مواجه بودیم که تبعات خاصی را در بر داشت و باید مدیریت می‌شد، محیط کارخانه را به شرایط ایمن در آوردیم و تمام دستورالعمل های بهداشتی را رعایت کردیم.

مدیر عامل ایران خودرو افزود: هیچ محدودیتی برای حوزه دستورالعمل های کرونایی لحاظ نکردیم تا بتوانیم شرایط را برای حضور کارکنان ایمن کنیم، با همین هدف امروز شاهد این هستیم که 59 درصد رشد تولید را رقم زده ایم. تا 23 آذر ماه جمع کل تولید خودرو 357هزار و  834 بوده که در مقایسه با سال گذشته 218 هزار دستگاه بیشتر شده است.

این مقام مسئول گفت: در فضای رسانه‌ای بحث خودرو‌های معوق مطرح است. سال گذشته 200 هزار معوق داشتیم امروز این عدد 18 هزار عدد است به دلیل اینکه خودرو‌هایی که دعوتنامه صادر شده و در حال طی فرآیند تحویل قرار دارند.

مدیر عامل ایران خودرو تشریح کرد: به دلیل اینکه قیمت گذاری انجام نشده بود، 9500 دستگاه تولید شد که بعد از قیمت گذاری شروع به تحویل کردیم. در حوزه انتظاراتی که مردم از خودروسازان تراز اول دارند اقدامات مثبتی انجام شده است.

مقیمی ادامه داد: از اول آذر سران اقتصادی کشور به بحث خودرو تاکید کردند به همین دلیل بسته‌ای در حال تدوین کردیم که به لطف آن در آذرماه 23 درصد رشد تولید داشتیم.

مدیر عامل ایران خودرو گفت: از اول آذر 2390 دستگاه تولید شده است که روز شنبه 2800 دستگاه تولید شده است. افزایش 23 درصدی در آذر ماه نسب به ماه‌های قبل داشته ایم. در 8 آذر بعد از سه سال تولید میزان تولید به 2900 دستگاه رسید.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۲۶۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید اتوبوس ناوگان حمل ونقل عمومی در سال گذشته زیر ۱۰۰۰ دستگاه بود

محمود شریفی شریف رئیس انجمن صنفی مراکز اسقاط و بازیافت خودرو‌های فرسوده گفت: تقریبا از سال ۸۵ اسقاط و بازیافت خودرو‌های فرسود آغاز شد و در سال ۹۳ به اوج خود رسید به طوری که ۳۳۰ هزار دستگاه خودرو اسقاط شد. 

او گفت: از زمانی که واردات خودرو ممنوع شد ما شاهد افت شدید اسقاط خودرو بودیم به طوری که ما در سال ۱۳۹۸ ما شاهد اسقاط ۷ هزار دستگاه خودرو بودیم. 

او بیان کرد: همچنین در سال ۹۹ چیزی بالغ بر ۱۳ هزار دستگاه سال ۱۴۰۰ هم ۵۰۰ هزار دستگاه و سال ۱۴۰۱ حدود ۲۰ هزار دستگاه خودرو اسقاط شد. 

 مشهدی شریف افزود: براساس قانون ساماندهی صنعت خودرو متولی اسقاط خودرو از وزارت راه به صمت سپرده شد و در سال گذشته ۷۰ هزار خودرو اسقاط شد که مجموع اسقاط خودرو در سال گذشته ۲۵ درصد نسب به سال‌های گذشته افزایش اسقاط داشته ایم، براساس قانون ساماندهی صنعت خودرو دولت موظف بود که ظرف ۳ ماه آیین نامه از رده خارج کردن خودرو‌های فرسوده را تصویب و ابلاغ کند. 

 او بیان کرد:امیدواریم زیر ساخت اسقاط آیین نامه خودرو‌های فرسوده انجام شود به طوری که امسال به رکورد‌های بالاتری برسیم. 

 مشهدی شریف گفت:خودروسازان عملا تمایلی به طرح‌های جایگزینی خودرو ندارند یا موعد فراخوان خودرو را یکسال دیگر برای مشتری میزنند تا این خودرو افزایش قیمت پیدا کند عملا با این کار متقاضی توان پرداخت قیمت‌های بالا را ندارد و مشتری منصرف می‌شود. 

 رئیس انجمن صنفی مراکز اسقاط و بازیافت خودرو‌های فرسوده اضافه کرد:تعداد اتوبوس‌های تولید شد در سال گذشته آنقدر تعداد کمی داشت که قابل مقایسه نیست همچنین تعداد تولید اتوبوس در داخل کشور در طول سال کمتر از هزار دستگاه است

مشهدی شریف گفت: برای تولید خودرو‌های داخلی ۱.۵ درصد قیمت خودرو و برای خودرو‌های وارداتی هم ۵ درصد باید به این صندوق پرداخت شود این صندوق توسعه صنعت در حال حاضر حدود ۶ همت موجودی دارد و اولویت پرداخت تسهیلات با خودرو‌های عمومی و موتور سیکلت است به طوری که دولت موظف است ظرف ۳ ماهه آینده مبالغی که در این صندوق جمع آوری شده را به نوسازی و واردات اتوبوس اختصاص دهد به طوری که امیداوریم این صندوق بخشی از مشکلات را حل کند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • رهاسازی ۳۰ خودرو گرفتار در آب بعد بارندگی امروز
  • تولید اتوبوس ناوگان حمل ونقل عمومی در سال گذشته زیر ۱۰۰۰ دستگاه بود
  • بازدید دکتر رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل در اسلامشهر
  • خودروسازان به ازای هر ۱ میلیون دلار ارز تخصیصی، چه تعداد خودروی نو تولید کردند؟
  • بازدید  رئیس جمهور از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • روند خوب تولید؛ توقف فروش رسمی/خودروهای تولیدی کجا هستند؟
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • بازدید رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • بازدید رییسی از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو