Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل ایران خودرو با اشاره به هدف گذاری ایران خودرو برای تولید تارای برقی گفت: اولین رانا با گیربكس 6 سرعته و سقف شیشه ای در بهمن ماه به بازار عرضه می شود.

به گزارش عصر ایران فرشاد مقیمی در پایان مراسم رونمایی از نخستین پیشرانه سه استوانه ملی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: رونمایی از موتور ملی ایران در روز هوای پاک انجام می‌شود که نشان می‌دهد کاهش مصرف سوخت یکی از تکالیف ما در پروژه‌های ایران‌خودرو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این اولین موتور خودرویی است که با ژن تمام ایرانی ساخته می‌شود و با کمک مهندسان مرکز تحقیقات موتور ایران خودرو اپیکو ساخته می‌شود؛ به گونه‌ای که حتی مشاور خارجی در این پروژه نداشتیم.

مدیرعامل ایران خودرو بیان داشت: امروز موتورهای ساخت داخل در این مجموعه روشن شد و بحث صنعتی‌سازی آن انجام می‌شود و از سال 1400 این موتورها بر روی خودروهای ساخت داخل قرار می‌گیرد.

فرشاد مقیمی که در مراسم رونمایی از نخستین پیشرانه ملی 3 استوانه ( سیلندر ) در این گروه صنعتی سخن می گفت ضمن اشاره به اقدامات صورت گرفته این گروه در سال های اخیر، مهمترین ویژگی های فنی پروژه موتور جدید ایران‌خودرو را کاهش مصرف سوخت و ارتقا استاندارد آلایندگی اعلام کرد و اظهار داشت: کاهش مصرف سوخت به پنج لیتر در هر 100 کیلومتر، کاهش انتشار آلایندگی و قابلیت کسب استاندارد یورو 6، استفاده بهینه از زیرساخت سوخت پاک گاز طبیعی، استفاده از سوخت بنزین و CNG برای مدل‌های هیبریدی و بهره‌مندی از سطح تکنولوژی‌های روز الکتریکی و قابلیت اشتراک‌ گذاری با سایر خودروسازان داخلی از ویژگی کلی این طرح است. گزارش

وی در همین زمینه به اقدامات ایران خودرو در حوزه استاندارد مصرف سوخت پرداخت و تاکید کرد: این گروه صنعتی از دهه 70 بر روی مصرف سوخت و کاهش آن تمرکز کرده و مصرف سوخت را از 11.5 لیتر به 8 لیتر در سال 96 رساند در واقع با کاهشی 3.5 لیتری در این مدت تحولی بزرگ در بخش مصرف سوخت صورت گرفته است.

وی اضافه کرد: در این مدت و تا سال 98 نیز تولیدات ایران خودرو به استاندارد یورو4 ارتقاء یافت و از اواخر سال گذشته نیز اقدامات لازم برای اجرای استاندارو یورو 5 آغاز شد.

مدیرعامل ایران خودرو در ادامه ضمن اشاره به برنامه موتورهای جدید در این گروه صنعتی به موضوع بهینه سازی موتورهای قبلی در این شرکت اشاره کرد و اظهار داشت: در حال حاضر مساله بهینه سازی موتورهای فعلی در دستور کار ایران خودرو قرار دارد، بر این اساس در بهمن ماه امسال موتور بهینه EF7 و XU7 رونمایی می شود.

مقیمی تاکید کرد: موتور EF7 یک لیتر کاهش مصرف سوخت به همراه داشته است ضمن اینکه سرمایه گذاری انجام شده بر روی این موتورها معادل 10میلیون دلار بوده است.

وی همچنین به نقشه راه ایران خودرو در حوزه پلت فرم، گیبرکس و موتور اشاره کرد و خاطر نشان کرد: گروه صنعتی ایران خودرو نقشه راه در تمامی این بخش را تدوین و مصوب کرده است به طوری که نقشه راه صنعتی سازی موتور، گیربکس و پلتفرم از دی ماه سال گذشته مصوب شد که نخستین قله، موتور سه استوانه ای است.

مدیرعامل ایران خودرو ضمن اشاره به اجرای استانداردهای 85 گانه در تولیدات این شرکت از برنامه ریزی جهت افزایش برقی سازی موتورها و تولید فرمان برقی خبر داد و تصریح کرد: بر مبنای این اهداف تولید تارای برقی و موتورهای هیبریدی در دستور کار است و در آینده این تولیدات نیز به بازار عرضه می شود.

مقیمی همچنین به شاخص های مهم در طرح پروژه موتور 3 استوانه ای پرداخت و با اشاره به سفارش تنها 8 قطعه خارجی در این خانواده موتور ادامه داد: بیش از 270 قطعه این موتور سه سیلندر توسط قطعه سازان داخلی ساخته شده است و می تواند به جز محصولات ایران خودرو در دیگر خودروهای ایرانی مورد استفاده قرار گیرد.
است.

وی با اشاره به اینکه با وجود اقدامات انجام شده، همچنان راهی طولانی تا صنعتی‌سازی و تولید انبوه این موتور باقی است، تاکید کرد: در تولید موتور سه استوانه ایران خودرو، اقدامات خوبی انجام شده اما نیازمند حمایت دولت و مجلس برای صنعتی‌سازی است تا بتوانیم این پیشرانه را بر روی محصولات دیگر نصب کنیم.

وی در پایان یکی از ویژگی های این موتور را ایرانی بودن آن اعلام کرد و افزود: بر این اساس از مسئولان و نمایندگان درخواست می شود در قالب بودجه حمایت هایی از این پروژه داشته باشند چرا که قطعه سازان و ایران خودرو نیاز به سرمایه ثابت و در گردش ارزی و ریالی برای اجرای این پروژه دارند.

لینک کوتاه: asriran.com/003DGK

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: مدیرعامل ایران خودرو ایران خودرو کاهش مصرف سوخت سازی موتور گروه صنعتی صنعتی سازی بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۷۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از مراکز خرید گندم در خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سید سعید راد امروز پنج شنبه (۱۳ اردیبهشت) در سفر به خوزستان از مراکز خرید محصولات گندم در استان دیدن کرد.

وی در این بازدید از روند خرید محصول کشاورزان خوزستانی و نیز حمل و جابجایی گندم‌های خریداری شده از مراکز روباز به سیلو‌ها و کارخانه‌های آرد استان دیدن کرد.

سید سعید راد، مدیر عامل شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران با اشاره به اینکه استان خوزستان از قطب‌های اصلی تولید گندم در کشور است، گفت: تمامی تمهیدات لازم برای نگهداری دسترنج کشاورزان استان در نظر گرفته شده است.

وی اظهار کرد: با توجه به بارش باران در استان با همکاری دستگاه‌های مختلف گندم‌های خریداری شده در مراکز روباز به مراکز استاندارد و سیلو‌ها ارسال می‌شود.

دیگر خبرها

  • اظهار نظر یک نماینده؛ سهمیه بنزین در کارت ملی شارژ می‌شود؟
  • عرضه سیب زمینی ایرانشهر به بازار مصرف
  • بازدید مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از مراکز خرید گندم در خوزستان
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳/ قیمت روز دنا و تارا
  • جییو 07 ؛ یک سدان عالی از جیلی در آستانه ورود به بازار قرار دارد (+تصاویر)
  • معرفی جان سخت‌ترین خودروها در جهان (+عکس)
  • اعلام قیمت ارزان ترین خودروی برقی/ کاکایی: قرار بود از مونتاژکاریها کم شود/ خودروی برقی، مصرف سوخت کشور را بالا می برد / چرا درباره مافیا آدرس غلط می دهند/ رشد داخلی سازی ارزش افزوده ایجاد می کند
  • مکمل های بهبود کیفیت سوخت، به خودروها آسیب می زند
  • رونمایی از استراتژی آینده چری EXEED در نمایشگاه خودرو پکن
  • خودروسازان به ازای هر ۱ میلیون دلار ارز تخصیصی، چه تعداد خودروی نو تولید کردند؟