Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل گروه صنعتی ایران‌خودرو با بیان این‌که در حال حاضر روزانه دو دستگاه محصول تارا به تولید می‌رسد، از افزایش روزانه تولید به شش دستگاه از هفته آینده خبر داد.

 فرشاد مقیمی، در مراسم راه‌اندازی خطوط تولید برخی از قطعات محصول تارا در هلدینگ رایزکو، کاهش بهای تمام شده تولید و افزایش ساخت داخل را دو رویکرد اصلی ایران‌خودرو و شبکه تامین دانست و گفت: با پروژه‌های کاهش هزینه‌ رایزکو، قطعات تولیدی این شرکت در سال آینده با کاهش ۲۰ درصدی بهای تمام شده در اختیار ایران‌خودرو قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: شرکت اورند پیشرو از زیرمجموعه های هلدینگ رایزکو، قدم‌های خوبی را در افزایش ساخت داخل تولید، از جمله با همکاری با پتروشیمی کشور، برداشته که امیدواریم با عبور از آزمون‌ها و استانداردهای لازم، کاهش وابستگی به منابع خارجی را رقم بزنیم.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران‌خودرو از افتتاح ۱۸ پروژه‌ قطعه‌سازان و ۱۱ پروژه توسعه‌ای در ایران‌خودرو در طول ایام دهه مبارک فجر خبر داد و گفت: مهم‌ترین پروژه ایرا‌ن‌خودرو تولید انبوه محصول جدید تارا است.
مقیمی با بیان این‌که تا پایان سال ۵۰۰ هزار دستگاه خودرو تولید خواهیم کرد، گفت: با همت مجموعه کارکنان ایران خودرو و قطعه سازان، از رکورد تولید دو سال گذشته عبور کرده‌ایم.
گفتنی است، باک پلیمری شش لایه تارا مجهز به سامانه جدید سوخت‌رسانی با بهره‌گیری از فناوری یورو ۶، مجموعه لوله‌های انتقال سوخت و بخارات دارای فناوری پنج لایه، مجموعه سیستم جاذب بخارات بنزین دارای فناوری یورو ۶، نوار آب بندی و مجموعه سیستم خنک کننده رادیاتور تارا از جمله پروژه‌هایی است که در شرکت اورند پیشرو با حضور رییس هیات عامل ایدرو و مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو به بهره برداری رسید.

لینک کوتاه: asriran.com/003E4U

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ایران خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۰۵۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«سلمان فارسی» پروژه‌ای جریان‌ساز

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، پیمان جبلی رئیس سازمان صداوسیما با همراهی محسن برمهانی معاون سیما از پشت صحنه سریال «سلمان فارسی» بازدید کرد و در جریان روند تولید آن قرار گرفت. در این بازدید مهدی نقویان رئیس سیمافیلم و جمعی از مدیران ستادی معاونت سیما حضور داشتند.

جبلی در کنار داود میرباقری (کارگردان)، برمهانی (معاون سیما) و حسین طاهری (تهیه‌کننده) و گروه همراه به تماشای سکانس‌هایی از پروژه نشستند و بخش‌هایی از سریال در حضور وی تصویربرداری شد. در ادامه میرباقری و طاهری، رئیس سازمان صداوسیما را در جریان روند تولید سریال قرار دادند و توضیحاتی درباره لوکیشن آتشکده ماربین ارائه کردند.

انوش معظمی، امیررضا دلاوری، فرخ نعمتی و حسام منظور از جمله بازیگرانی بودند که در لوکیشن آتشکده ماربین حضور داشتند و مقابل دوربین رفتند.

سکانسی که در بازدید جبلی تصویربرداری شد، مربوط به بازی انوش معظمی و حضور هنروران بسیاری بود که در کنار این بازیگر قرار داشتند و به خاطر دقت و حساسیتی که میرباقری در کارگردانی دارد، این سکانس چند بار تکرار شد تا مورد تایید کارگردان قرار بگیرد.

جبلی در حاشیه بازدید از پشت صحنه این سریال گفت: من برای عرض خسته نباشید به گروه تولید سریال خدمت آقایان میرباقری، طاهری و عوامل تولید این مجموعه از جمله بازیگران، هنروران و عوامل پشت دوربین رسیدم تا همچون گذشته در جریان روند تولید و پیشرفت پروژه قرار بگیرم. ما در سازمان صداوسیما تمام هم و غم و تلاشمان این است که نیاز‌های این مجموعه فاخر و تاریخی و جریان ساز تامین شود. خوشبختانه مراحل تولید اعم از تهیه و تامین زیرساخت‌ها و ساخت و ساز‌ها و یا تامین مراحل مختلف تولید طبق برنامه پیش می‌رود.

وی ادامه داد: امسال یکی از سخت‌ترین سال‌های تولید سریال در طول این هفت سال است که تولید این سریال آغاز شده است. می‌توانم بگویم امسال یک سال سرنوشت ساز است؛ لذا وظیفه ما در سازمان صداوسیماست که از همه ظرفیت‌ها و اختیارات مان استفاده کنیم تا این مجموعه طبق برنامه ریزی پیش برود. چون استاد میرباقری و همکارانشان با جدیت مثال زدنی کار را پیش می‌برند. در سرمای زمستان و در مناطق پربرف و در گرمای تابستان زیر آفتاب کار را با دقت و وسواس و حساسیت کار را دنبال می‌کنند. امیدوارم ما و همکارانمان در سازمان و به خصوص سیمافیلم هم بتوانیم همچون گذشته در خدمتشان باشیم.

تلاش برای پخش در ۱۴۰۵

در ادامه میرباقری در باره روند تولید سریال افزود: فصل تولد سلمان را گرفته ایم و این روز‌ها کار ادامه دارد. در اصل سکانس‌ها مربوط به بودخشان (پدر سلمان)، فرماندار جی است که در آتشکده ماربین مقابل دوربین می‌رود.  

وی در پاسخ به این سوال که کار چه زمانی به پایان خواهد رسید هم گفت: ما طبق برنامه پیش می‌رویم؛ تدوین هم در حال انجام است و تلاشمان می‌کنیم سریال را سال ۱۴۰۵ به پخش برسانیم.  

اینجا یک دانشگاه عظیم است
حسین طاهری هم درباره تولید سریال گفت: سلمان فارسی یکی از مجموعه‌های بزرگ صداوسیماست که در تولید آن هم نگاه مدیران و هم نگاه ما به آینده و نسل‌های بعدی است. اینجا یک دانشگاه عظیم است که نسل‌ها را برای صنعت فیلمسازی رشد می‌دهد.

وی ادامه داد: در معماری مجموعه تلاش شد تا یک کار جدی از ایران باستان را به جا بگذاریم. دوره‌ای که مغفول مانده بود، اما با همت دکتر جبلی این بستر ایجاد شد.  

جبلی در انتها به تماشای راش‌هایی از سریال نشست و با طاهری، میرباقری و احمدجو درباره قصه و بخش‌های مختلف این سریال  گفتگو کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشف پنج دستگاه خودرو سرقتی از مخفیگاه باند سارقان
  • «سلمان فارسی» پروژه‌ای جریان‌ساز
  • کاهش تصدی گری دولتی و ارتقای بخش خصوصی لازمه رونق اقتصاد
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳/ قیمت روز دنا و تارا
  • سیگنال عجیب قیمت ارز به بازار خودرو/ پژوپارس چند قیمت خورد؟
  • محرومیت چند مدیر و مدیر برنامه از فصل آینده در فوتبال ایران
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو +جدول
  • معلمان نقش با ارزشی در ترسیم آینده دانش آموزان دارند
  • قیمت تارا در بازار امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • کاهش ۱۰۰ بشکه ای تولید روزانه نفت اوپک