Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل ایران خودرو با تاکید بر افزایش بهره‌وری دارایی‌ها، تولید صادرات محور و عرضه محصولات جدید گفت: برای امسال هشت پروژه توسعه ای جدید تصویب کرده ایم که آینده ایران خودرو را تضمین خواهد کرد.

به گزارش ایکو پرس فرشاد مقیمی در مجمع عمومی عادی سالانه ایران خودرو، ضمن تشریح عملکرد سال مالی ۱۳۹۹، برنامه های تدوین شده امسال در حوزه های مختلف، توسعه محصول،‌ تولید، فروش و سودآوری را تبیین کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی سال ۱۴۰۰ را سال اتفاقات خوب برای ایران خودرو توصیف کرد و با اشاره به رویکردهای دولت سیزدهم در زمینه خودرو، خاطرنشان کرد: اصلاح عادلانه قیمت و جبران زیان‌دهی تولید، حفظ جریان تامین،‌ تولید و عرضه محصول صادرات محور، توسعه محصولات و قوای محرکه، به روزآوری تعهدات مالی و فروش، فعال‌سازی بازارهای صادراتی و حمایت از سهم در بازار سرمایه بخشی از برنامه های ایران خودرو برای امسال است.

مدیرعامل ایران خودرو ضمن اشاره به عملکرد سال گذشته ایران خودرو دیزل،‌ شناورسازی قیمت محصولات این شرکت را عاملی برای سودآوری و خروج از زیان دهی دانست و گفت: ایران خودرو دیزل بعد از ۶۰ سال دوباره متولد شده است،‌ خط اتوبوس این شرکت بعد از ۹ سال توقف احیا و تولید آن از سرگرفته شده است. محصولات این شرکت پیش از این به صورت مونتاژ تولید می شد، اما در حال حاضر درصد بالایی از آن ساخت داخل شده و توانسته با بهره‌مندی از توان سازندگان کشور، سهم ۵۰ درصدی بازار خودروهای تجاری را از آن خود کند.

مقیمی تصریح کرد: ایران خودرو دیزل توانسته بعد از یک دهه زیان‌دهی به سود عملیاتی دست یابد که افزایش سرمایه این شرکت از طریق تجدید ارزیابی دارایی های آن که به زودی اجرایی خواهد شد نیز عاملی در بهبود شرایط و ادامه سوددهی خواهد بود.

وی با بیان این‌که میزان تولیدات ایران خودرو دیزل نسبت به سال گذشته سه برابر شده، گفت: در سال آینده مجموعه بدهکاری های این شرکت از میان خواهد رفت و به زودی شاهد صادرات محصولات این شرکت خواهیم بود.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو،‌ با اشاره به اصلاح قیمت گذاری محصولات ایران خودرو دیزل و شناورسازی آن طبق بهای تمام شده تولید، اجحاف به حقوق مصرف کنندگان را خط قرمز ایران خودرو خواند و خاطرنشان کرد: این اقدام در چارچوب ضوابط سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان انجام شده است.

مقیمی، با اشاره به عرضه محصول جدید تارا به بازار در روزهای آینده، از تولید تارا اتوماتیک در مهرماه امسال خبر داد و گفت: تارا از استانداردهای ۸۵ گانه، عبور می کند در صورتی که الزامات فعلی کم تر از این تعداد است، از جمله آن،‌ استاندارد عابر پیاده است که در این محصول رعایت شده است.

وی از توقف تولید محصول آریسان به دلیل مسایل زیست محیطی، به عنوان یکی از اقدامات مسوولانه ایران خودرو نام برد و گفت: در حال حاضر پروژه های بهبود برای رسیدن به استانداردهای زیست محیطی اجرا می شود تا ظرف ماه های آینده این محصول با تغییرات و موتور XU7 پلاس به تولید انبوه برسد.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، با اشاره به کاهش تعهدات معوق به مشتریان در پایان سال ۹۹ به ۲۱ هزار دستگاه، از رسیدن این عدد به ۱۶ هزار دستگاه در حال حاضر خبر داد که در پایان هفته آینده و هم زمان با پایان تعطیلات تابستانی ایران خودرو نیز کاهش قابل توجهی خواهد یافت و افزود: برنامه ریزی فروش محصولات به گونه ای است که تعهد معوقی ایجاد نشود.

وی با بیان این‌که مراحل تولید محصول کراس اوور پروژه K125 آغاز شده، بیان کرد: نمونه اولیه این خودرو در شهریور ماه رونمایی خواهد شد و مورد استقبال مصرف کنندگان داخلی و خارجی قرار خواهد گرفت، زیرا رویکرد ایران خودرو تولید محصول رقابتی و با قابلیت عرضه در بازارهای جهانی است.

به گفته مقیمی، افزایش سهم بازار سواری از ۴۸ درصد به ۵۵ درصد در سال گذشته با وجود توقف تولید خودروهای مونتاژی، نتیجه اقدامات متنوعی است که در این سال انجام شده است.

وی با اشاره به افزایش سهم برند ایران خودرو در محصولات تولیدی این شرکت عنوان کرد: سهم برند ایران خودرو از ۲۵ درصد در سال ۹۸ به ۲۷ درصد در سال ۹۹ افزایش یافته است. در سال ۱۴۰۰ نیز در ترکیب تولیدات سهم ۴۰ درصدی برای برند ایران خودرو در نظر گرفته ایم.

مقیمی افزود: ایران خودرو تنها خودروساز کشور است که محصولی با پنج ستاره کیفیت تولید می کند، پنج خودرو چهار ستاره کیفی و ۱۴ خودرو دارای سه ستاره کیفی هستند. خودروی تارا نیز طبق برنامه ریزی های صورت گرفته تا پایان امسال پنج ستاره کیفی را کسب خواهد کرد.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، با بیان این‌که در سال گذشته موفق شدیم تا ۱۳۲ میلیون دلار کاهش هزینه در راستای جهش تولید و ساخت داخل ایجاد کنیم، گفت: این دستاورد به کمک قطعه سازان و مجموعه های همکاران بیرونی محقق شده است. این عدد در سال ۱۴۰۰ ، ۱۳۳ میلیون یورو پیش بینی شده است که تاکنون نیز ۱۳ میلیون یورو از آن محقق شده است.

وی با بیان این‌که در سال گذشته اموال غیر مولد را واگذار کرده ایم و در سال جاری نیز با بهترین شرایط این اموال را واگذار خواهیم کرد، گفت: عمده این اموال را برای پروژه های توسعه ای سرمایه گذاری کرده ایم.

به گفته مقیمی، محصولاتی نظیر رانا پلاس، سورن پلاس، سمند سال، پروژه ۲۰۷ پانوراما، دنا پلاس اتوماتیک، در سال گذشته و در راستای رضایت مشتریان و رضایت صاحبان سهام ایران خودرو ارتقا یافته است.

وی با اشاره به طراحی خانواده موتور کم مصرف و سه سیلندر داخلی سازی شده ایران خودرو، عنوان کرد: مرحله صنعتی سازی این موتور آغاز شده و تا سال ۱۴۰۱ این خانواده موتور به مرحله تولید انبوه می رسد که سالانه ۱۸۲ دلار به ازای هر دستگاه، صرفه جویی یارانه ای سوخت در بر خواهد داشت.

مقیمی با اشاره به طراحی، توسعه و تولید گیربکس شش سرعته دستی داخلی سازی شده ایران خودرو، گفت: در شهریور ماه تولید گیربکس شش سرعته نیمه اتوماتیک (AMT) آغاز می شود و تا آذرماه نیز بر روی خودروهای رانای شش سرعته و سمند قرار گرفته و به بازار عرضه خواهد شد.

وی از تحول در حوزه صادرات محصولات در سال جاری خبر داد و گفت: در صورت بهبود شرایط بین المللی، برنامه های متنوعی برای این بخش تدارک دیده ایم.

مقیمی با اشاره به عرضه محصولات جدید در سال جاری، عنوان کرد: امسال خودروی ۲۰۷ پانوراما با گیربکس شش سرعته عرضه خواهد شد و از ابتدای سال تاکنون ۷۰۰ دستگاه خودروی هایما S۵ بهبود یافته با گیربکس AT6 عرضه شده است.

به گفته وی خودروی برقی و هیبرید داخلی سازی شده ایران خودرو در صورت رفع موانع اقتصادی از سوی حاکمیت، توانایی تولید انبوه را داراست.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ایران خودرو دیزل سال گذشته عرضه محصول شش سرعته خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۸۵۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت روز خودرو صفر داخلی در کارخانه و بازار آزاد(۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳)+جدول

خودرو

قیمت کارخانه(تومان)

قیمت بازار آزاد(تومان)

آریسان ۲ (ارتقا یافته)

۴۱۳.۷۱۳.۰۰۰

۴۵۰.۰۰۰.۰۰۰

اطلس G دنده‌ای

۳۹۹.۷۳۱.۰۰۰

۵۸۰.۰۰۰.۰۰۰

پراید  SE۱۵۱

۲۳۶.۰۳۴.۰۰۰

۳۴۹.۰۰۰.۰۰۰

پژو ۲۰۷ پانوراما اتوماتیک TU۵P (ارتقایافته)

۶۰۲.۷۳۵.۰۰۰

۹۶۰.۰۰۰.۰۰۰

پژو ۲۰۷ TU۳

۳۲۳.۸۰۳.۰۰۰

۶۵۲.۰۰۰.۰۰۰

پژو پارس ELX-XUYP

۳۳۳.۸۹۷.۰۰۰

۷۳۵.۰۰۰.۰۰۰

تارا اتوماتیک ۷۲

۴۹۰.۵۸۵.۰۰۰

۹۷۰.۰۰۰.۰۰۰

تارا اتوماتیک LXv۴

۶۸۹.۳۰۹.۰۰۰

۱.۱۸۵.۰۰۰.۰۰۰

تارا دنده‌ای پلاس ۶ سرعته

۵۸۰.۱۲۰.۰۰۰

۸۶۰.۰۰۰.۰۰۰

دناپلاس EFY اتوماتیک توربو آپشنال

۷۰۰.۱۳۴.۰۰

۱.۱۶۵.۰۰۰.۰۰۰

دناپلاس اتوماتیک توربو ساده

۵۴۵.۱۰۰.۰۰۰

۹۸۵.۰۰۰.۰۰۰

رانا پلاس  (ارتقا یافته)

۲۲۵.۷۶۷.۰۰۰

۶۴۵.۰۰۰.۰۰۰

زامیاد پادراپلاس بنزینی

۶۱۶.۸۹۰.۰۰۰

۷۰۰.۰۰۰.۰۰۰

زامیاد پادراپلاس دوگانه سوز

۶۶۲.۸۹۰.۰۰

۷۶۰.۰۰۰.۰۰۰

زامیاد کارون

۷۱۰.۱۹۰.۰۰۰

۸۷۰.۰۰۰.۰۰۰

زامیاد وانت نیسان دوگانه سوز

۶۲۲.۰۰۰.۰۰۰

۶۵۵۰.۰۰۰.۰۰۰

ساینا S دنده‌ای بنزینی

۳۳۵.۴۶۴.۰۰۰

۴۳۸.۰۰۰.۰۰۰

ساینا S دنده‌ای دوگانه سوز

۲۸۳.۱۶۲.۰۰۰

۴۵۸.۰۰۰.۰۰۰

ساینا S اتوماتیک

۳۳۰.۹۶۶.۰۰۰

۵۰۵.۰۰۰.۰۰۰

سمند سورن پلاس XUYP  بنزینی

۴۵۹.۱۸۸.۰۰۰

۶۵۵.۰۰۰.۰۰۰

شاهین G اتوماتیک CVT

۶۴۹.۰۷۸.۰۰۰

۸۵۰.۰۰۰.۰۰۰

شاهین G دنده‌ای

۴۳۵.۱۹۹.۰۰۰

۷۶۰.۰۰۰.۰۰۰

شاهین GL دنده‌ای

۴۲۳.۷۴۲.۰۰۰

۷۲۰.۰۰۰.۰۰۰

کارا تک کابین ۲ لیتر

۴۸۱.۸۲۹.۰۰۰

۶۶۵.۰۰۰.۰۰۰

کارا دو کابین ۲ لیتر

۵۱۶.۷۷۲.۰۰۰

۸۰۰.۰۰۰.۰۰۰

کوییک LGXR  دنده‌ای

۳۷۹.۸۴۴.۰۰۰

۴۶۵.۰۰۰.۰۰۰

کوییک R  پلاس اتوماتیک

۳۳۸.۴۸۴.۰۰۰

۵۳۵.۰۰۰.۰۰۰

کوییک S دنده‌ای

۲۸۱.۰۵۹۲.۰۰۰

۴۴۵.۰۰۰.۰۰۰

کوییک SR  دنده‌ای

۲۹۲.۶۲۸.۰۰۰

۴۴۰.۰۰۰.۰۰۰

کوییک اتوماتیک پلاس

۳۳۶.۸۱۷.۰۰۰

۵۳۵.۰۰۰.۰۰۰

دیگر خبرها

  • بازار خودرو به کمای عمیق رفت/ آخرین قیمت پژو، سمند، تارا، شاهین و کوئیک + جدول
  • قیمت خودرو امروز 13 اردیبهشت 1403
  • اعلام قیمت انواع خودرو / عرضه همچنان ضعیف است
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳/ قیمت روز دنا و تارا
  • سیگنال عجیب قیمت ارز به بازار خودرو/ پژوپارس چند قیمت خورد؟
  • جهش گسترده قیمت‌ها در بازار خودرو/ آخرین قیمت پژ، دنا، سمند، شاهین، تارا و کوییک + جدول
  • قیمت روز خودرو صفر داخلی در کارخانه و بازار آزاد(۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳)+جدول
  • قیمت خودرو امروز 12 اردیبهشت 1403
  • قیمت تارا در بازار امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت تولیدات ایران‌خودرو در بازار +جدول